Søk her SØK HER

Utgjør en forskjell

Dette er et prosjekt for deg som vil bidra til en bedre Verden. Her kan du få lære om bistandsarbeid, jobbe i team, få ledertrening og lage happeninger. Kanskje får du også muligheten til å reise en ekstra tur til Lushoto i Tanzania? Er du interessert i dette passer du perfekt til å bli frivillig i afrikaprosjektet på Valdres folkehøgskule.

Se filmen under som presenterer prosjektet:

Alle elever uavhengig av linje kan bidra!

I prosjektet vårt samarbeider vi med KFUK-KFUM Global. Dette er søsterorganisasjonen til verdens største ungdomsorganisasjon, YMCA. Vi drømmer om å starte en folkehøgskole i fjellbyen Lushoto. Dette kan du som elev bli med på å nå!

undefined

Prosjektet går ut på å investere i ungdommen sine liv og gi dem et verktøy som de kan bruke til å forbedre livskvaliteten sin. Dette gjøres gjennom å samle inn økonomiske midler på morsomme, gøyale og kreative måter.  I 12/13 reiste vi ned for å treffe ungdommene vi støtter, og for å se arbeidet med egne øyne.

undefined

Dette er en enorm mulighet til å lære, bli utfordret og vokse personlig, som medmenneske og som verdensborger!

undefined

For verden er du bare et menneske, men for et menneske kan DU være hele verden.

Med beste hilsen fra årets prosjektgruppe: Anna, Kaja, Tonje, Mats, Aksel, Therasa, Magna, Olav, Sunniva, Kari og Geir-Olav.

undefined

undefined

Aksjonsløp

Se film om prosjektet vårt: