MOUNTAIN RESCUE

ALT OM LINJA

Dette er linja for deg som vil oppleve bratt friluftsliv til alle årstider. Klatre opp flotte fjell, lære deg om sikker ferdsel på bre og kjøre nydelige linjer på ski ned mange av Jotunheimens 2000 m topper. Å få så mye mestring at du blir en person med redningskunnskap nok til å være en av de gode hjelperne når det gjelder.

Reis

Alpene+Sverige

Fokus

Klatring + breferd + ski og skred

Bratt friluftsliv.

Hva gjør du om uhellet er ute og hjelpen er langt unna? På Mountain Rescue lærer du hvordan du kan bli en hverdagshelt og reddende engel. Her kan du utvikle dine egne ferdigheter å bli satt i stand til å gjøre dine egne vurderinger til fjells. Du vil også lære deg førstehjelp og kameratredning innenfor de ulike grenene.

Det bratte friluftslivet gir oss fantastiske og spennende opplevelser! Men det kreves kompetanse og erfaring for å ferdes trygt i bratte fjell, sommer som vinter.

På linja Mountain rescue bruker vi et helt år på å bli dyktige slik at vi mestrer utfordringene i krevende vill og vakker natur.

Priser

Kost og losj
75 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
15 000,-
Valgfag, fellesturer, utstyrsleie, likt for alle linjer
Turkostnader
48 000,-
Tur til Alpene.

Studiereise

  • Høgruta Jotunheimen! 5 stk 2000m topper på 5 dager!
  • Skikjøring og redningstrening med Helikopter i Alpene
  • Brekurs i Jostedalen
  • Klatring i fantastiske granittvegger i Nissedal
  • Klatretur til Bohusän i Sverige
  • Basecamp Hurrungane, Norges høyeste og alpine fjellområde!

Passer linja for deg?

Om du ser for deg fjellet som arbeidsplass eller en av de fineste plassene du kan tenke deg være i, vil dette året gi deg det du trenger.
Dersom du har interesse for fjellsport, friluftsliv, glad i å være ute i det fri og et ønske om å bety noe for andre når det gjelder, så er dette uten tvil linja for deg.

 

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjelærer, Even.