SAFARI X

ALT OM LINJA

Bor det en eventyrer i deg? Har du lyst å være med på tidenes eventyr gjennom Namibia, Botswana og Zambia? I løpet av året på Safari X skal vi sammen utforske Norge og Vest-Afrika på nært hold med heftige aktiviteter og sterke kulturmøter.

 

 

Reis

Namibia + Botswana + Zambia

Fokus

Safari

X = det ukjente, ekstreme opplevelser og utfordringer


Helikopter over Victoriafallene, rafting i Sjoa, kitekurs på vinteren, sandboarding, klatring, snøhuletur, fatbike ned sanddyner, surfing, amazing race, downhillsykling i Hafjell og mye mer. Som elev på Safari X får du virkelig muligheten til å utfordre deg selv i en mengde varierte aktiviteter, både i Norge og i Vest-Afrika.

Priser

Kost og losj
75 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
15 000,-
Valgfag, fellesturer, utstyrsleie, likt for alle linjer
Turkostnader
48 000,-
Tur til Afrika.

Studiereise

Safari betyr reise, og sammen skal vi ut på vår livs safari gjennom tre land i Vest-Afrika. Fra Livingstone og den majestetiske Victoria-fossen i Zambia, drar vi videre igjennom safariparadiset Botswana og ender til slutt i Namibia med lange sandstrender og verdens største sanddyner.

Denne turen inneholder det meste, fra sterke kulturmøter med lokalbefolkningen, nære møter med ville dyr og enestående vakker natur. Turen krydres med fartsfylte aktiviteter som fallskjermhopp, surfing, quad-bike, sandboarding, helikopter, safariwalk, nesehorn, ATV ørkensanddynene, nattsafari, fatbike og amazing race.

Er du klar for oppdagelsesferd?

Opplevelser i Norge


Valdres folkehøgskole ligger ved foten av Jotunheimen som er en perfekt arena for å dra på spennende turer året rundt. På høsten skal vi sammen prøve ut rafting, klatring, terrengsykling, juving, paintball, fekting, brevandring, curling og solodøgn.

Utover vinteren og våren blir det blant annet alpint/telemark/snowboard, kiting, langrenn, snøhuletur og amazing race.

Passer linja for deg?

Dette er linja for deg som ikke er redd for å utfordre deg selv i heftige aktiviteter i nye miljø, liker å være på reise, setter pris på andre kulturer, og vil finne din indre eventyrer!

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjelærer, Mia

Mia Nordbø Møller

Mia Nordbø Møller

Linjeleder Safari X