Søk her SØK HER
CV

Line Sollien Linjeleder Friluftsliv – Adventure – Afrika

Adjunkt med tilleggsutdanning. Lærerutdanning med fordypning i naturfag, idrett og friluftsliv. Har gått folkehøgskole og vært stipendiat.

Yrkeserfaring
Ansatt siden høsten 2011 som linjelærer Friluftsliv-Adventure-Kilimanjaro. Diverse vikariater innen grunnskole, leirskole og boliger for utviklingshemmede.

Elev Henriette Hasle om Line

Line er læreren du kanskje tror er den strengeste etter de første dagene på skolen, men der tar du feil. Etter kort tid på skolen finner du ut at dette er dama med det største hjerte av alle. Hun vil at alle skal ha det bra og tar utrolig godt vare på elevene sine! Enten du trenger noen å buldre med, eller om du trenger en samtalepartner, så er Line der for deg og hun bryr seg virkelig. Hun er læreren som koser seg minst like mye som elevene på tur, og som er med på all moroa fra ende til annen. Line vil at alle skal kose seg og ha det bra når de er på tur, og med Totens kanskje største smil på lur, er det ikke vanskelig å kose seg i nærheten av denne herlige skapningen. Etter et år på Valdres Folkehøgskole er dette en person du vil savne og se hver dag.